Customized schedules not displaying in library

Forums Welcome to the support forum! Customized schedules not displaying in library

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  ososez 10 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #912

    agamas
    Participant

    Hey hi,

    I wonder if you can give some guidance with an issue related with some customized schedules I added to the library. Basically the issue is that after ending the session when I created them and starting a new one they are not longer appearing, I haven´t updated or anything.

    I wonder why is that so?
    Where can I find the .xml library file?

    Thanks!,
    Alejandro

    • This topic was modified 3 years, 3 months ago by  agamas.
    #915

    Timur
    Keymaster

    Hi again,
    that sounds strange… the Lib.xml file is sitting next to the Archism GH and dll files. The console in Rhino should print the file path when you read or write to/from it.
    Do you have read write access to that file path? Feel free to attach files here so I can help troubleshooting more effectively.
    Alternatively, try the schedule components in Grasshopper.
    Best
    T

    #919

    agamas
    Participant

    Hi again indeed,
    Here I send you the error file throwed after a simulation and the XML.
    Any comments would appreciated.

    I might have a way to read write the file path but I haven´t figured it out hehe.
    I´ll create new schedules and see how it works.
    Danke,
    Alejandro

    Attachments:
    You must be logged in to view attched files.
    #922

    agamas
    Participant

    I checked editing the library from GH one more time and for that session everything was fine. Then I restarted Rhino-GH and the adjustments weren´t there anymore. I´ve been using the ‘ImportFromIDF’ object for this definition, I don´t know that would be related.

    I looked into the XML and succesfully added one schedule. Then I went back to the XML to add other schedules but then the library wasn´t loaded in GH.

    These were the Rhino messages:

    “eplusIDF.Library loading error Error in the document XML (2569, 21).
    eplusIDF.Library loading error Error in the document XML (2569, 21).
    getMaterialsAndSchedulesIDF failed Reference to an object not stablished as instance to an object.
    WeekSchedule lookup: Reference to an object not stablished as instance to an object. OpenOfficeLoads”

    Any comments would be appreciated. Here I attach the library with the adjustments.
    No rush,
    Alejandro

    Attachments:
    You must be logged in to view attched files.
    #924

    agamas
    Participant

    I just find out about the latest version Archsim, I upgraded, things are working fine now.
    Best,
    Alejandro

    #1515

    ososez
    Participant
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.